Total Produce Nordic | Våra produkter
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Våra produkter

Grönsaker

Grönsaker är bra för hela din kropp och ditt välmående. Grönsaker innehåller massor med fibrer som både mättar gott, men som också får din mage och tarmar att må bra. Råa såväl som tillagade passar de som given ingrediens i alla dagens mål. Och för att göra det enkelt, brukar vi tänka att man ska äta regnbågens alla färger. Grönsaker kommer från världens alla hörn och mycket av det man kan köpa i butik året om växer även i Sverige under säsong. Njut av naturens goda gåvor till mänskligheten och gör det flitigt så mår du och din kropp bra.

Rotfrukter

Rotfrukter är en grupp rötter med oändliga möjligheter. De är rika på fibrer, mineraler och vitaminer och har massa positiva effekter på kroppen. Rotfrukter ger med sin spänstiga struktur, en smakfull karaktär till många maträtter. De passar bra att ätas både tillagade som råa samt inlagda och användningsområdena är glädjande många; rivna, slantade, hackade, hela, mosade eller klassiskt till grytor, gratänger och soppor. Låt rotfrukterna ta plats!

Frukt

”Ett äpple om dagen är bra för magen”. Ja man kan peka på alla de goda egenskaper som frukterna besitter med sina vitaminer, fibrer, kolhydrater och proteiner så det är bara till att tacka och ta emot vad moder jord har att erbjuda. Frukt kan vi aldrig få nog av utan är en given ingrediens i dagens mål. Under vår skördesäsong finns det mycket gott som växer i Sverige men någonstans på jorden är det alltid säsong. Därför ser vi till att det går att få tag på dessa läckerheter i butikerna året om.

Juice och smoothie

Våra juicer och smoothies är alla tillverkade genom högtrycksbehandling. På engelska kallar man detta tillverkningssätt High Pressure Processing (HPP). HPP förlänger hållbarheten på livsmedel utan värmebehandling eller tillsatser av konserveringsmedel. Metoden kallas också paskalisering, efter den franska matematikern och fysikern Blaise Pascal som studerade tryckets effekt på vätskor och som även uppfann den första miniräknaren.

 

Fördelen med den här processen är att man får en naturlig juice som smakar riktigt gott, då den inte är värmebehandlad. En annan fördel är att vitaminer, mineraler, antioxidanter, klorofyll och allt annat du vill ska finnas i juicen knappt påverkas av behandlingen. Juicen och smoothien behåller också sin vackra, naturliga färg.
Läs mer om hur tillverkningsprocessen går till: http://au-naturel.se/hpp/

Convenience

Färska råvaror som sköljts, mognats, skurits eller på annat sätt förädlats för att underlätta till en grönare måltid samtidigt som smak och fräschör är bevarad. För att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för konsumenten jobbar vi ständigt med att utveckla vårt convenience sortiment och just nu växer det så det knakar.

Food service

Det finns roligare saker att ägna sig åt i storköket än att skala, skiva, tärna, strimla och hacka. Därför har vi tagit fram ett brett sortiment av perfekt skurna, färska tvättade grönsaker och grönsaksblandningar, praktiskt förpackade och färdiga att servera.

Våra produkter kommer från våra anläggningar som ligger mitt bland odlingarna i södra Sverige. Under skördesäsong hämtar vi i princip grönsakerna utanför dörren. Under vinterhalvåret arbetar personalen som skördat under säsong, med att ta emot, kontrollera, tvätta, skära och packa det vi köper in från noggrant utvalda odlare i andra länder. Läs mer om vårt foodservice sortimentet:

 http://www.everfreshfoodservice.se/