CC-gänget med Vidinge och Steglinge på Foodexpomässa 24-25 maj

Efter Foodexpomässan i Herning, Danmark, rullar Chef’s Cut-tåget vidare till Stockholm. Denna gång tillsammans med producenterna av Chef’s Cuts sortiment, Vidinge Grönt och Steglinge Gård! Den 24-25 maj kommer vi kroka arm och gemensamt närvara på mässan Fastfood & Café & Restaurant Expo i Stockholm.

– Med både Vidinge Grönt och Steglinge Gårds medverkan på mässan hoppas vi visa upp vår bredd inom koncernen, från råvaran till en färdig produkt ut mot konsument. Samtidigt är det viktigt att vara med för att få ta del av nya trender, inspiration från andra utställare, och få feedback från besökarna på våra produkter, säger Marcus Hellmann, produktutvecklare för Chef’s Cuts sortiment.

På mässan presenteras hela Chef’s Cuts sortiment gentemot sektorn för foodservice – från förkokta och färdigskurna till -skalade produkter, tillsammans med ett sortiment av juicer. Produkter som gör matlagningen enklare och godare alla dagar i veckan.

Vidinge Grönt – med nyheter i sortiment

Vidinge Grönt är storproducent av baby leafs, ruccola och spenatblad. Vidinge har en av Sveriges mest moderna produktionsanläggningar för tvätt och packning. I säsong odlas allt runt anläggningen i Teckomatorp för att tvättas, skäras, torkas och förpackas på plats.

Nytt för 2022 är konceptet färdiga måltidssallader, som innehåller till exempel räkor, kyckling, chevré och pasta. Samtliga framtagna med fokus på inspirerande smaker och hög kvalitet. Genom att erbjuda färdiga måltidslösningar vill Vidinge bidra både med att effektivisera och förenkla vardagen för personal på caféer och restauranger och samtidigt få fler att äta mer grönt!

Steglinge Gård – visar upp sin breda repertoar

Steglinge Gårds är en av våra största leverantörer av rotfrukter och kan med sina utmärkta odlingsförhållanden vara mycket tidiga med att leverera sina svenska rotfrukter i säsong. På mässan kommer besökarna bjudas på smakprov av Steglinges bredd, med gårdens förkokta och SMAK-märkta produkter i spetsen.

Har ni vägarna förbi Fastfood & Café & Restaurant i Stockholm 24-25 maj? Kom förbi och säg hej!