Karriär

Jobba hos oss

I TPN-familjen ingår flera olika bolag och möjligheterna att utvecklas och utmanas är stora och många! Vi tror på motiverade och engagerade medarbetare och satsar på utbildningar och utvecklingsprogram för att individen ska kunna nå såväl sina egna som företagets mål.

 

Vår viktigaste resurs, alla kategorier, är våra medarbetare. För oss som arbetsgivare innebär den ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medarbetare, så att de kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i sin vardag och utvecklas i sin arbetsroll.

 

Vi vill att verksamheten ska genomsyras av våra värderingar:

Vi har PASSION     Vi är NYSKAPANDE     Vi tar ANSVAR

 

GROW är navet i vårt hälso- och utbildningsarbete för våra medarbetare inom koncernen. En viktig framgångsfaktor för oss som arbetsgivare, är förmågan att anpassa oss till samtidens förändringar. Att vi lockar till oss rätt medarbetare och får dem att trivas, utvecklas och stanna hos oss. Syftet är att utveckla människan, gemenskapen och kulturen inom koncernen. För om vi tar hand om våra medarbetare, är vi övertygade om att medarbetarna också kommer att ta hand om företaget.

 

Vår målsättning är att varje medarbetare ska må bra och känna att de utvecklas hos oss. Därför startade vi konceptet GROW. Anläggningen för GROW består av Nowaste huvudkontor, ett stort vardagsrum (800kvm2), vår utbildningsplattform och en fullt utrustad träningsanläggning med gym och en arena. Samtliga ytor är tillgängliga för alla medarbetare inklusive deras respektive, helt kostnadsfritt.

 

Intresserad av att jobba med oss? Se efter vad vi har att erbjuda i karriärmöjligheter nedan:

 

Gör karriär hos oss i Sverige

Gör karriär hos oss i Danmark

KONTAKT

SVERIGE

Total Produce Nordic

Långebergavägen 190

256 69 Helsingborg

042-450 23 00

Info@totalproduce.se

DANMARK

Total Produce Nordic

Sleipnersvej 3

DK-4600 Køge

Danmark

info@tpnordic.dk