Fruity Line

Kallpressat för smakens skull!

 

I Fruityline Nordics sortiment finns härligt färska och fräscha kallpressade drycker. Inga konstigheter! Bara noga utvalda, mogna frukter och grönsaker, som pressas till nyttig juice, smoothies och shots. Helt enkelt frukt och grönt på flaska!

 

Fruitylines produkter säljs under varumärket I´m, men företaget levererar också till detaljhandelns och kafé- och restaurangkedjors egna varumärken.

 

Samarbetet med Pantamera gör att det dessutom är pant på flaskorna, som återvinns!

 

Fruityline Nordic är ett samarbete mellan Fruity Line B.V. i Nederländerna och Total Produce Nordic AB. Kontoret ligger i Helsingborg, men kunderna finns i hela Norden; Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.

 

 

Såhär tillverkas våra juicer, smoothies och shots:

 

Kallpressad innebär att grönsaker och frukter mals ner och pressas utan att oxideras eller värmebehandlas. Nyttigheter från frukt och grönt bevaras genom kallpressning och smaken blir lika färsk som om du pressat den själv. Ett bevis på att juicen och smoothie är kallpressad är att den skiktar sig – så skaka flaskan innan du dricker och njuter!

 

Fruitylines produkter högtrycksbehandlas i kyla för att förlänga hållbarheten utan värmebehandling eller tillsatser av konserveringsmedel. Genom behandlingen optimeras den goda smaken, samtidigt som den läckra färgen och så mycket som möjligt av vitaminer och näringsämnen behålls.