Våra affärsområden

Chef’s cut

För dig som vill fokusera på smaken, matlagningen och dina gäster.

Chef’s Cut är våra tvättade, skalade, skivade, hackade, strimlade, rivna och förkokta råvaror. Med vårt breda sortiment ger vi dig stora möjligheter till variation i din matlagning och gör det enklare att servera mer grönsaker till eller i måltiden.

 

LÄS MER OM CHEF´S CUT FOODSERVICE

LÄS MER OM CHEF’S CUT RETAIL

Kallpressade juicer, smoothie och shots

Vår kallpressade juice är gjord på noga utvalda, mogna frukter och grönsaker som pressats långsamt under låg temperatur. Det gör att så mycket som möjligt av de nyttigheter som frukt och grönt innehåller bevaras och att smaken blir lika färsk som om du hade juicat den själv. När juicen tappats på flaskan högtrycksbehandlar vi den, precis som i en stor dykarklocka. Då bevaras den goda smaken, den läckra färgen och så mycket som möjligt av både vitaminer och näringsämnen. Dessutom ökar hållbarheten. Ett bevis på att juicen är kallpressad är att den skiktar sig – så skaka flaskan innan du dricker!

 

LÄS MER OM KALLPRESSAT OCH VÅRT SORTIMENT

Convenience

Färska råvaror som sköljts, mognats, skurits eller på annat sätt förädlats för att underlätta till en grönare måltid samtidigt som smak och fräschör är bevarad. För att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för konsumenten jobbar vi ständigt med att utveckla vårt convenience sortiment och just nu växer det så det knakar.

Våra frukter, grönsaker och bär

Frukt, grönsaker och bär är det bästa vi vet. Vi brinner för dessa naturligt smarriga råvaror som går att variera i det oändliga, och dessutom bidrar till en friskare och grönare värld.

Vi vill ge våra kunder och partners möjlighet till ökad konkurrenskraft och långsiktigt hållbara affärer genom att ha det bästa erbjudandet av frukt, grönsaker och bär för alla smaker, situationer och plånböcker. ​